Πολιτική Απορρήτου

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα. Αυτή η πολιτική απορρήτου θα εξηγήσει πώς ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που μας έχετε παράσχει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τυχόν προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Η Iconic Riviera θα ήθελε να βεβαιωθεί ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα ακόλουθα:

Το δικαίωμα πρόσβασης– Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Iconic Riviera αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Το δικαίωμα στη διόρθωση– Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Iconic Riviera να διορθώσει οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι είναι ανακριβής. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από την Iconic Riviera να συμπληρώσει τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Το δικαίωμα στη διαγραφή– Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Iconic Riviera να διαγράψει τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας– Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Iconic Riviera να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία– Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Iconic Riviera, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων– Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Iconic Riviera να μεταφέρει τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε άλλο οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν κάνετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας: [email protected]

Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων των προσωπικών σας στοιχείων.

Εάν προέρχεστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική μας βάση για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εξαρτάται από τις πληροφορίες που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τις συλλέγουμε. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία επειδή:

  • Πρέπει να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας, όπως όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας
  • Μας δώσατε την άδεια να το κάνουμε
  • Η επεξεργασία είναι προς τα έννομα συμφέροντά μας και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας
  • Για σκοπούς διεκπεραίωσης πληρωμών
  • Να συμμορφωθούν με το νόμο

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των προσωπικών στοιχείων που έχουμε για εσάς
  • Το δικαίωμα της διόρθωσης
  • Δικαίωμα αντίρρησης
  • Το δικαίωμα του περιορισμού
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων
  • Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Σημείωση "Μην πωλείτε τα προσωπικά μου στοιχεία" για καταναλωτές στην Καλιφόρνια σύμφωνα με τον νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA)

Σύμφωνα με τον CCPA, οι καταναλωτές της Καλιφόρνια έχουν το δικαίωμα:

  • Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συλλέξει μια επιχείρηση σχετικά με τους καταναλωτές.
  • Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.
  • Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλά τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή, να μην πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν κάνετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Συλλέγουμε δεδομένα και επεξεργαζόμαστε δεδομένα όταν:

  • Κάντε μια παραγγελία για οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • Συμπληρώστε εθελοντικά μια έρευνα πελατών, επικοινωνήστε μαζί μας ή παρέχετε σχόλια.
  • Χρησιμοποιήστε ή δείτε τον ιστότοπό μας μέσω των cookies του προγράμματος περιήγησής σας.
  • Εγγραφείτε στο newsletter μας.
Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας;

Η Iconic Riviera συλλέγει τα δεδομένα σας ώστε να μπορούμε:

  • Επεξεργαστείτε την παραγγελία σας και διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.
  • Στείλτε σας email με ειδικές προσφορές για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσουν.
  • Κατανοήστε σε ποιες χώρες είναι δημοφιλής ο Ιστότοπός μας.
  • Κατανοήστε ποιο περιεχόμενο είναι πιο δημοφιλές στους χρήστες μας.

Δεν θα πουλήσουμε ποτέ τις πληροφορίες σας σε τρίτους. Ενδέχεται να σας στείλουμε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει μια διαφήμιση με έναν σύνδεσμο παρακολούθησης. Εάν κάνετε κλικ για να δείτε περισσότερα σχετικά με τον διαφημιζόμενο, αυτός ο διαφημιζόμενος μπορεί να σας παρακολουθήσει.

Όταν η Iconic Riviera επεξεργάζεται την παραγγελία σας, μπορεί να στείλει τα δεδομένα σας και επίσης να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που προκύπτουν από τους φορείς επεξεργασίας πληρωμών και τα γραφεία αναφοράς πιστώσεων για να αποτρέψει τις δόλιες αγορές.

Εμπορία

Η Iconic Riviera θα ήθελε να σας στείλει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσουν, καθώς και εκείνες των συνεργατών μας διαφημιζόμενων.

Εάν έχετε συμφωνήσει να λαμβάνετε μάρκετινγκ, μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να εμποδίσετε την Iconic Riviera να επικοινωνήσει μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να επικοινωνούμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ, στείλτε email στο [email protected]

Μπισκότα

Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας για τη συλλογή τυπικών πληροφοριών καταγραφής Διαδικτύου και πληροφοριών συμπεριφοράς επισκεπτών. Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς αυτόματα μέσω cookies ή παρόμοιας τεχνολογίας

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το allaboutcookies.org.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να μην δέχεται cookies και ο παραπάνω ιστότοπος σας ενημερώνει πώς να αφαιρέσετε τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένες από τις λειτουργίες του ιστότοπού μας ενδέχεται να μην λειτουργούν ως αποτέλεσμα.

Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί cookies με διάφορους τρόπους για να βελτιώσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας, όπως:

  • Γνωρίζοντας τις γλωσσικές σας προτιμήσεις
  • Κατανόηση του τρόπου χρήσης του ιστότοπού μας

Υπάρχουν διάφοροι τύποι cookies, ωστόσο, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί:

  • Λειτουργικότητα – Η Iconic Riviera χρησιμοποιεί αυτά τα cookies έτσι ώστε να σας αναγνωρίζουμε στον ιστότοπό μας και να θυμόμαστε τις προτιμήσεις που έχετε επιλέξει προηγουμένως. Αυτά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη γλώσσα που προτιμάτε και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε. Χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός cookie πρώτου και τρίτου μέρους.
  • Διαφήμιση – Η Iconic Riviera χρησιμοποιεί αυτά τα cookies για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, το περιεχόμενο που είδατε, τους συνδέσμους που ακολουθήσατε και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας, τη συσκευή και τη διεύθυνση IP σας. Η Iconic Riviera μερικές φορές μοιράζεται ορισμένες περιορισμένες πτυχές αυτών των δεδομένων με τρίτα μέρη για διαφημιστικούς σκοπούς. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε δεδομένα στο διαδίκτυο που συλλέγονται μέσω cookies με τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες. Αυτό σημαίνει ότι όταν επισκέπτεστε έναν άλλο ιστότοπο, ενδέχεται να εμφανιστεί διαφήμιση βάσει των μοτίβων περιήγησής σας στον ιστότοπό μας.

Όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες υπολογιστή μέσω της αλληλεπίδρασης του κινητού σας τηλεφώνου ή του προγράμματος περιήγησης Ιστού με τον Ιστότοπό μας. Τέτοιες πληροφορίες θεωρούνται συνήθως μη προσωπικές πληροφορίες.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί «Cookies» για να προσδιορίσει τις περιοχές του ιστότοπού μας που έχετε επισκεφτεί. Ένα Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Χρησιμοποιούμε Cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα από ποιες χώρες προέρχονται οι επισκέπτες μας και ποιο περιεχόμενο είναι δημοφιλές σε αυτούς. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να απενεργοποιούν τη χρήση των Cookies. Εάν απενεργοποιήσετε τα Cookies, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο στον Ιστότοπό μας. Ποτέ δεν τοποθετούμε Προσωπικές Αναγνωριστικές Πληροφορίες στα Cookies.

Λαμβάνουμε αυτόματα πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή την κινητή συσκευή σας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το όνομα του ιστότοπου από τον οποίο εισήλθατε στον Ιστότοπό μας, εάν υπάρχει, καθώς και το όνομα του ιστότοπου στον οποίο πηγαίνετε όταν φεύγετε από τον ιστότοπό μας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας/διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το όνομα του παρόχου του ιστότοπού σας στο Διαδίκτυο, τον τύπο προγράμματος περιήγησης ιστού, τον τύπο της κινητής συσκευής και το λειτουργικό σύστημα υπολογιστή. Χρησιμοποιούμε όλες αυτές τις πληροφορίες για να αναλύσουμε τις τάσεις μεταξύ των Χρηστών μας για να βοηθήσουμε στη βελτίωση της Ιστοσελίδας μας.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από το YouTube

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένα βίντεο YouTube. Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης είχε επισκεφτεί τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς, να χρησιμοποιούν cookie, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πάροχοι υπηρεσιών

Απασχολούμε τρίτες εταιρείες και ιδιώτες για τη διευκόλυνση του Ιστότοπου μας («Παροχείς Υπηρεσιών»), για την παροχή του Ιστότοπου μας για λογαριασμό μας, για την εκτέλεση υπηρεσιών που σχετίζονται με τον Ιστότοπο ή για να μας βοηθήσουν στην ανάλυση του τρόπου χρήσης του Ιστότοπου μας. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για να εκτελούν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένα να μην τα αποκαλύπτουν ή να τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp για τη διαχείριση της λίστας συνδρομητών μας. Μπορείτε να βρείτε την πολιτική απορρήτου τους εδώ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ FACEBOOK

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Messenger του Facebook για να επιτρέψουμε στους χρήστες του ιστότοπου να επικοινωνήσουν μαζί μας με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Το Facebook χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για να παρακολουθεί και να παρακολουθεί τη χρήση του ιστότοπού μας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε άλλες υπηρεσίες του Facebook. Το Facebook μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει για να προσαρμόσει και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού του διαφημιστικού δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Facebook Privacy & Terms.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ALEXA Analytics

Το Alexa Internet είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Amazon που παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Amazon χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης του ιστότοπού μας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιηθούν με άλλες υπηρεσίες της Amazon. Η Amazon μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει για να προσαρμόσει και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Alexa Internet, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Alexa Internet Privacy & Terms.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GOOGLE Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google που παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης του ιστότοπού μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει για να προσαρμόσει και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη διάθεση της δραστηριότητάς σας στην Υπηρεσία στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο εξαίρεσης από το Google Analytics για πρόγραμμα περιήγησης. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφτείτε το την ιστοσελίδα Google Privacy & Όροι.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ διεκπεραίωσης πληρωμών

Παρέχουμε προϊόντα ή/και υπηρεσίες επί πληρωμή στον Ιστότοπό μας. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για την επεξεργασία πληρωμών (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών).

Χρησιμοποιούμε το Forminator για να διαχειριστούμε τη δημιουργία του καλαθιού ολοκλήρωσης αγοράς μας. Μπορείτε να βρείτε την πολιτική απορρήτου τους εδώ.

Χρησιμοποιούμε Stripe για την επεξεργασία πληρωμών. Μπορείτε να βρείτε την πολιτική απορρήτου τους εδώ.

Χρησιμοποιούμε το Google reCAPTCHA για προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα στη φόρμα πληρωμής. Μπορείτε να βρείτε την πολιτική απορρήτου τους εδώ.

Δεν θα αποθηκεύσουμε ούτε θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται απευθείας στους τρίτους φορείς επεξεργασίας πληρωμών μας, των οποίων η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων διέπεται από την Πολιτική απορρήτου τους. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζει το PCI-DSS, όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας PCI.

Για άτομα που αγοράζουν υπηρεσίες διαφήμισης

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία κατά την εγγραφή σας σε εμάς («Χρήστης»), όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον να λάβετε πληροφορίες σχετικά με εμάς ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή να επικοινωνήσετε με άλλον τρόπο μαζί μας.

Γενικά, ελέγχετε τον όγκο και τον τύπο των πληροφοριών που μας παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από το πλαίσιο της αλληλεπίδρασής σας με εμάς και τον Ιστότοπο, τις επιλογές που κάνετε και τα προϊόντα και τις δυνατότητες που χρησιμοποιείτε. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Όνομα, διεύθυνση email και στοιχεία επικοινωνίας
  • Πληροφορίες Πληρωμής. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε ένα από τα Πολιτικά μας, συλλέγουμε πληροφορίες πληρωμής μέσω του επεξεργαστή πληρωμών μας. Όλα τα στοιχεία πληρωμής αποθηκεύονται με ασφάλεια από τον επεξεργαστή πληρωμών μας και δεν έχουμε πρόσβαση στις ευαίσθητες πληροφορίες σας, όπως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας ή ο κωδικός ασφαλείας.
  • Επιχειρηματικές Πληροφορίες. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε διαφημίσεις στον Ιστότοπό μας, ενδέχεται να ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας προκειμένου να δημιουργήσουμε την Πολιτική.
Πολιτικές απορρήτου άλλων ιστοσελίδων

Ο ιστότοπος Iconic Riviera περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Η πολιτική απορρήτου μας ισχύει μόνο για τον ιστότοπό μας, επομένως εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο προς έναν άλλο ιστότοπο, θα πρέπει να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου τους.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Η Iconic Riviera διατηρεί την πολιτική απορρήτου της υπό τακτική αναθεώρηση και τοποθετεί τυχόν ενημερώσεις σε αυτήν την ιστοσελίδα. Αυτή η πολιτική απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 12 Μαρτίου 2021.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Εταιρείας μας, τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς ή εάν θέλετε να ασκήσετε ένα από τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το IconicRiviera.com ανήκει στην Bobo Ventures LLC.

Το περιεχόμενο προστατεύεται νομικά.

Έχετε μια συμβουλή; Στείλτε email [email protected]

ΈρευναΑρχείο
X
ar العربيةzh-CN 简体中文nl Nederlandsen Englishfr Françaisde Deutschit Italianopt Portuguêsru Русскийes Español